functies

Beter leren hockeyen en een geweldige tijd beleven, dat is de gouden formule van de gebroeders Bovelander, die al jaren bewezen wordt. De kracht is dat we kiezen voor een ontspannen sfeer en persoonlijke benadering. Bij alle kampen en clinics komen ‘gouden’ tophockeyers langs en draait het om veel leren, veel gezelligheid en nieuwe vrienden maken. Wij streven naar evenementen met Kwaliteit, Ontspanning, Prestatie en Plezier in een veilige omgeving waar ieder kind en stafflid zich thuis voelt.

Bovelander & Bovelander hockeykampen en -clinics streven naar top kwaliteit evenementen die een ware beleving vormen voor zowel de kampkids als de staff. Hockey en sociale activiteiten staan bij ons centraal waarbij plezier en ontspanning hand in hand gaat met prestatie om de beste kwaliteit op de evenementen te garanderen. 

Daarnaast streven wij naar een hechte en gezellige community voor de staff van Bovelander zowel tijdens als naast de evenementen. Dit doen wij door middel van het organiseren van borrels en sociale activiteiten het hele jaar door en op verschillende plekken in het land. Ook willen wij iedereen die dat wil de kans geven om te groeien binnen de functies op de kampen.