Over Bovelander

VEEL GESTELDE VRAGEN

Zijn jullie altijd bereikbaar?

Tijdens lopende hockeykampen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen.

Hoeveel begleiders gaan er mee op een kamp?

We streven altijd naar een begeleider per zeven kinderen. In veel gevallen is dit zelfs één begeleider per vijf kinderen. 

Wat is de achtergrond van de begeleiders?

Onze begeleiders kunnen goed met kinderen omgaan en hebben een actieve rol binnen een hockeyvereniging. Veel begeleiders zijn deelnemer van de hockeykampen geweest en weten dus heel goed wat kinderen leuk vinden. Bovendien zijn de begeleiders door onszelf geselecteerd en opgeleid. Alle mensen die bij ons komen werken, als vrijwilliger, stagiair(e) of als betaalde kracht, ondertekenen voordat ze beginnen de Bovelander ethische gedragscode.

Mijn kind heeft een bijzonderheid? Kan hij/zij wel mee op kamp?

Kinderen met bijzonderheden zoals ADHD, autisme, astma of bepaalde allergieën kunnen mee op onze kampen. Gelieve dit wel duidelijk aan te geven bij de inschrijving. Voor kinderen waarbij er heel veel extra individuele aandacht en begeleiding nodig is, is het handig om van te voren telefonisch contact op te nemen. 

Kan mijn kind zich ook alleen opgeven voor een kamp?

Een groot deel van de Bovelander hockeykamp deelnemers komt alleen dus dat is geen probleem! Onze hockeykampen zitten zo in elkaar dat iedereen elkaar vanaf het begin van de kampen meteen al goed leert kennen.

Mogen de kinderen een mobiele telefoon mee op het kamp?

Omdat social media niet meer weg te denken is bij de jeugd en het ook veel leuke effecten kan hebben, hebben we besloten om het  gebruik van een mobiele telefoons op de Bovelander hockeykampen  beperkt toe te staan. Op gezette tijden mag men gebruik maken van de mobiele telefoon. Dus niet tijdens het eten, op de hockeyvelden, maar een half uurtje vrienden maken en bijvoorbeeld foto's delen met thuis is mogelijk. Het mag maar hoeft natuurlijk niet!

Hoe worden de kinderen ingedeeld?

We kijken altijd naar de individuele wensen van de kinderen. Er kan op het inschrijfformulier worden aangegeven bij wie ze in de groep willen. Vult u hierin niks in, dan zullen we de kinderen zoveel mogelijk op niveau en leeftijd indelen. Blijkt bij aanvang of tijdens het kamp dat ze niet in de juiste groep zitten, kan er altijd gewisseld worden. 

Slapen de jongens en meisjes tijdens de slaapkampen gescheiden?

Op al onze kampen slapen jongens en meisjes apart. Dat betekent: in een andere tent. Ook de begeleiders slapen gescheiden van de deelnemers maar ze zijn uiteraard wel in de buurt.

Mogen er alcoholische dranken door de kinderen worden meegenomen/gedronken?

Het niet toegestaan is om alcoholische dranken naar het kamp mee te nemen, dan wel te drinken.

Mogen er sigaretten door de kinderen worden meegenomen/gerookt?

Het is niet toegestaan om sigaretten naar het kamp mee te nemen, dan wel te roken.

Houden jullie rekening met vegetariers en dieten?

Uiteraard houden we op onze kampen rekening met vegetariërs en verschillende diëten. Op elk kamp is er een Hoofd huis en hij/zij is hier gedurende het gehele kamp verantwoordelijk voor. Het is wel belangrijk om dit goed aan te geven bij de inschrijving.


Staat uw vraag en antwoord er niet tussen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen:

Mail: info@bovelander.nl

Tel: Kantoor: 023-5410330 Mob: 06-11046867