ONEMILLIONHOCKEYLEGS

ONE MILLION HOCKEY LEGS SOCIAL PROJECTS

Met het sociale project van 1MHL richten we ons op de ontwikkeling van kinderen. We zijn ervan overtuigd dat sport waarde toevoegt aan het leven. Onze specifieke hockeyprogramma’s en sporten in het algemeen, dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen en gemeenschappen. Het doel van onze sociale projecten is om zoveel mogelijk minder bedeelde kinderen te ontwikkelen door middel van sport, hockey in het bijzonder.

ONEMILLIONHOCKEYLEGS Intro afbeelding 1ONEMILLIONHOCKEYLEGS Intro afbeelding 2ONEMILLIONHOCKEYLEGS Intro afbeelding 3

Om duurzame programma's te implementeren, werken we nauw samen met lokale organisaties en NGO's. Via onze programma's leiden we lokale coaches en trainers op om ervoor te zorgen dat het One Million Hockey Legs programma lokaal wordt ingebed, met een focus op een duurzame toekomst. Door het betrekken van ouders, scholen, lokale overheden en organisaties, winnen onze projecten en programma’s terrein in lokale gemeenschappen.

ONEMILLIONHOCKEYLEGS Intro afbeelding 4ONEMILLIONHOCKEYLEGS Intro afbeelding 5ONEMILLIONHOCKEYLEGS Intro afbeelding 6

Met de One Million Hockey Legs hockeyprogramma's zullen kinderen meerdere vaardigheden ontwikkelen om een betere toekomst voor zichzelf te creëren. Deze vaardigheden zijn gerelateerd aan teamwork, leiderschap en interpersoonlijke communicatie. Daarnaast worden onderwerpen besproken die te maken hebben met probleemoplossing, samenwerking en het begrijpen van de verschillen tussen individuen met betrekking tot gedachten en kwaliteiten. Meer nog, het omgaan met gevoelens, bijvoorbeeld omgaan met winnen of verliezen. We dagen kinderen uit om hun eigen talenten te ontdekken.

Voor meer informatie kijk op: www.onemillionhockeylegssocialprojects.com

onemillionhockeylegssocialprojects